nl
  • Wafelijzers voor fruitwafels
    Deze wafels met fruitvulling zijn ontstaan in de Oostkantons van België en de regio's rond Luik en Verviers. Deze regio's zijn eveneens gekend voor hun oude en omvangrijke fruitteelt.

    De vulling kan zoet en allerlei soorten fruit bevatten of hartig zijn, zoals de combinatie van kaas en ham.
    Meer info
    Wafelijzers voor fruitwafels
  • Wafelijzer voor ijshoorntjes
    IJshoorntjes zijn gemaakt uit  lichte, knapperige wafeltjes. Nog zacht en plooibaar wanneer ze pas gebakken zijn, worden deze wafeltjes tijdens het afkoelen hard en krokant.
    Meer info
    Wafelijzer voor ijshoorntjes
  • Wafelijzers voor boterwafels
    Deze zoete wafel kan zowel krokant als iets zachter gebakken zijn en wordt bereid met verse roomboter.
    Meer info
    Wafelijzers voor boterwafels
  • Wafelijzers voor hartwafels
    Deze wafel is ontstaan in Duitsland waar ze 'Bergischer Waffel' wordt genoemd. Ze wordt gemaakt uit een vloeibaar deeg en heeft een zachte kern met krokant gebakken buitenzijde.
     
    Hartwafels zijn te vinden in koffiehuizen, bakkerijen en de koekjesafdeling van grootwarenhuizen.
    Meer info
    Wafelijzers voor hartwafels

Beurzen

Winter Fancy Food Show San Francisco - United States
HORECA BEURS BREDENE 13-16 Febuari, 2017
Food Taipei 21-24 juni 2017
Foodex Tokyo 7-10 Maart 2017
Horecatel Marche-en-Famenne 12-15 maart, 2017
Summer Fancy Food Show June 25 - 27, 2017
FINE FOOD SYDNEY 11-14 September, 2017